Podoby starého Spiša - Spiritza, Juraj; Borodáč, Ladislav (Bratislava : Pallas, 1975)
Obrazová publikácia. Text o spišských kovolejárskych majstroch gaalovskej dielne (Gaalovci, J. Weygel, J. Wagner) a ich výrobkoch (zvony, krstiteľnice).
Res. angl., franc., nem., rus
Keywords: Gaal, -- rod -- kovolejári; Wagner, Ján, -- 2. pol. 15. stor., -- zvonolejár spišský; Weygel, Ján, -- 14. stor., -- zvonolejár spišský; kovolejári; krstiteľnice; zvony