Východoslovenská nížina v praveku - Budinský-Krička, V.
Expozícia Zemplínskeho vlastivedného múzea v Michalovciach o dejinách osídlenia zemplínskej oblasti. Stručná zmienka o nálezoch kovových artefaktov (medené, bronzové, železné, zlaté predmety, barbarské mince) od eneolitu po dobu laténsku.