Staromaďarský náčelnícky hrob zo Zemplína - Budinský-Krička, V.
Nález kovového inventáru v pozoruhodnom hrobe staromaďarského veľmoža z obce Zemplín v okrese Trebišov (zlaté, strieborné bronzové a železné ozdoby, súčasti konského postroja, hrkálky, faléry, šálka, strely, nožík, šabľa a i.).