Urbanova veža - Urbanova
Stručná zmienka o osude zvona Urban z roku 1557, ktorý sa rozbil pri požiari r. 1966. Zrekonštruovaný, ale nefunkčný originál nahradil vo zvonici r. 1997 nový zvon Urban, dielo majstrov z Východoslovenských železiarní.