Hromadný nález bronzových predmetov z Košických Oľšian - Miroššayová, Elena (Nitra : Archeologický ústav SAV, 1998)
Šperky, ozdoby, zbrane, tepaná šálka sú súčasťou bronzového depotu z mladšej doby bronzovej.
Res. nem
Keywords: industria bronzová; kultúra lužická; kultúra pilinská