Keď bijú zvony : prečo počuť Jána Müllera a Júliusa Dučaia po celom Slovensku - Pardupa, Juraj
Košickí kovolejári Ján Müller a Július Dučai (firma Litax) reštaurujú staré zvony a odlievajú nové, ktoré sa inštalujú v slovenských obciach (Sokoľany, Budulov).