Zvon Urban mestu i farnosti - Macko, Boris
Verná kópia historického zvona sv. Urban zo 16. storočia, odliata v Zlievarni VSŽ, sa dostala na miesto určenia, do Urbanovej veže v Košiciach. Nový zvon sa prvýkrát slávnostne rozozvučal po jeho oficiálnom odovzdaní rímskokatolíckej cirkvi za prítomnosti primátora Košíc Rudolfa Schustera a arcibiskupa Alojza Tkáča.