Nech zburcuje lásku k blížnemu : včera oživili novoodliaty zvon Urban - Macko, Boris
Kópia pôvodného zvona Urban, zničeného pri požiari, bola vystavená pred Urbanovou vežou a požehnaná arcibiskupom A. Tkáčom. Inštalácia vo veži sa plánuje na 7.5.1997.