Die Ikonographie der Königin Elisabeth - —nie«yäska-Stolot, Ewa (Budapest : Akadémiai Kiadó, 1971)
Zmienka o relikviárnom kríži z druhej štvrtiny 14. storočia, ktorý je dielom zlatníckeho majstra zo Spišskej Novej Vsi.
Keywords: relikviáre; zlatníctvo