Do Košíc sa vracia poklad - Vároš, Milan
Národné múzeum v Prahe vracia Košiciam na účely expozície košický zlatý poklad objavený r. 1935, ktorý obsahuje 2920 zlatých mincí, tri zlaté medaily a masívnu zlatú reťaz.