Sprístupnené majstrovstvo zlatníka Jána Szilassyho - Hromadová, Ľudmila
Východoslovenské múzeum v Košiciach otvára expozíciu o diele zlatníckeho majstra 18. storočia J. Szilassyho z Levoče. Stručné zhodnotenie diela.