Z histórie košických schodiskových konštrukcií - Schmiedlová, Martina
Príklady použitia liatiny na konštrukčné a dekoračné prvky schodiskovej architektúry v Košiciach. Ukážky klasicistických zábradlí (19. stor.) s liatinovými stĺpikmi a bohato členenými balustrami.