Odhalený poklad - Rakovský, T.
Dr. Ľudmila Hromadová zo Slovenského ústavu pamiatkovej starostlivosti a ochrany prírody v Bratislave hovorí o výskume zlatníckeho umenia na Slovensku a o diele levočského majstra Jána Szilassyho z 18. storočia.