Jedenásťkilogramový fígeľ : O zlatom poklade, hlúpom nálezcovi a zamatovom suteréne - Kuxová, Milena
Príbeh košického zlatého pokladu, jeho návrat do Košíc a inštalácia v trezorovej miestnosti Východoslovenského múzea.