Az eperjesi ötvös czéh történetéhez - -R. (Budapest : A Magyar Történelmi Társulat, 1882)
Obsah artikúl prešovského zlatníckeho cechu s poznámkou, že originálna listina sa nachádza v rodinnej zbierke Bánovcov v Ostrovanoch.
Keywords: cechy zlatnícke -- artikuly