Das gotische Bronze-Taufbecken in Gyöngyös - Baranyai, Hildegard (Budapest : Akadémiai Kiadó, 1966)
O liatej krstiteľnici objavenej v maďarskom meste, ktorá podľa nesporných znakov pochádza z Levoče (približne r. 1400). Zvonolejárska dielňa Konráda Gaala (Galla) v Spišskej Novej Vsi a stredoveké kovolejárske výrobky z Kežmarku, Levoče, Spišského Podhradia a ďalších spišských
Keywords: krstiteľnice; zvonolejári; zvonolejárstvo