Výstava J. Szilassyho - /rr
O mimoriadne úspešnej výstave Východoslovenského múzea v Košiciach, ktorá sprístupnila 40 tisícom návštevníkov diela zlatníka J. Szilassyho z 18. storočia a košický zlatý poklad (zlaté mince, medaily a reťaz z 15.-17. stor.).