Otvorený list - Jančo, Šimon
List riaditeľa Mestského múzea v Bratislave, v ktorom žiada riaditeľa Východoslovenského múzea v Košiciach Ladislava Olexu o vystavenie košického zlatého pokladu aj v Bratislave.