Egyházi ötvösművek Zemplén vármegyéb‹l - Visegrádi, János (Budapest : Muzeumok és Könyvtárak Országos F‹felügyel‹sége, 1912)
Detailné opisy sakrálnych strieborných a pozlátených klenotov zo 17.-18. storočia, pochádzajúcich zo Zemplína.
Keywords: kalichy; klenoty sakrálne; striebro