Hazai ötvösczéhek pecsétjei - Köszeghy, Elemér (Budapest : Muzeumok és Könyvtárak Országos F‹felügyel‹sége, 1912)
Opis a zobrazenie pečatidiel zlatníckych cechov 15.-18. storočia z Bardejova, Prešova, Levoče a Rožňavy.
Keywords: cechy zlatnícke; pečatidlá