Kassaváros ötvöségének története - Mihalik, József (Budapest : Magyar Tudományos Akadémia, 1899)
Monografia o dejinách zlatníckeho remesla v Košiciach od počiatkov v 13. storočí až po 19. storočie. Zlatnícky cech a zoznamy majstrov aj učňov.
Keywords: cechy zlatnícke; zlatníci