Műtörténetiadatok Kassáról - Kemény, Lajos (Budapest : Magyar Tudományos Akadémia, 1905)
O zlatníkoch 15.-17. storočia z Košíc a Prešova. Opis ich výrobkov, strieborné a pozlátené kalichy.
Keywords: kalichy; striebro; zlatníci