Fels‹magyarországi régi harangok és harangönt‹k - Mihalik, József (Budapest : Magyar Tudományos Akadémia, 1897)
Zo života a diela košických a prešovských zvonolejárov 16.-18. storočia.
Keywords: Illenfeld, František, -- 16. stor., -- zvonolejár košický; Lecherer, Sebastian, -- 18. stor., -- zvonolejár prešovský; Wening, Ján Tomáš, -- 1633, -- zvonolejár; Wierd, Juraj, -- 17. stor., -- zvonolejár prešovský; Dóm sv. Alžbety; zvonolejári; zvony