Nálezy z doby rímskej a sťahovania národov v Strede nad Bodrogom - Polla, Belo (Martin : Osveta, 1969)
Železné a bronzové artefakty z predslovanského sídliska doby rímskej a obdobia sťahovania národov v Strede nad Bodrogom.
Bratislava, Slovenské národné múzeum
Res. nem., lit
Keywords: industria bronzová; industria železná