Szilassy János ötvös életrajzához - Pap, Károly (Budapest : Magyar Tudományos Akadémia, 1902)
Život a dielo známeho zlatníckeho majstra Jána Szilassyho z Levoče (18. stor.).
Keywords: Szilassy, Ján, -- 1707, 1782, -- zlatník levočský; cechy zlatnícke; zlatníci