Pajdussák Máté: Szepesmegye középkori érczöntvényei és azok mesterei - Kemény, Lajos (Budapest : Magyar Tudományos Akadémia, 1910)
Recenzia práce M. Pajdušáka o stredovekom kovolejárstve na Spiši.
Keywords: kovolejári; krstiteľnice; zvony -- recenzie