Kostol sv. Egídia v Bardejove = The Church of St. Egidius in Bardejov = Die St.-Ägidius-Kirche in Bartfeld - Božová, J.; Drobniak, G.; Gutek, F. (Bardejov : Sajancy, 1998)
Kovové umelecké pamiatky Kostola sv. Egídia v Bardejove: zvony Ján (1486), Urban (1584), Signum (1625), gotické dvere a bronzová krstiteľnica (15. stor.), gotické mreže pastofória, chrámový poklad (kalichy, monštrancie).
Keywords: kalichy; krstiteľnice; monštrancie; zvony