A kassai aranymüves-czéh pecsétjének s okmányainak rövid ismertetése : Adalékok középkori kézműiparunk történetéhez - Myskovszky, Viktor (Kassa : Fels‹-magyarországi Múzeum-egylet, 1879)
Zlatnícky cech v Košiciach od 14. do 16. storočia. Cechové artikuly a pečatidlá.
Keywords: cechy zlatnícke; pečatidlá; zlatníci