Reštaurovanie monštrancie Jána Silášiho - Cónová, Ilona
Monštrancia z Pavloviec nad Uhom je súčasť diela rokokového zlatníka Jána Szilassyho z Levoče, ktoré je vyhlásené za národnú kultúrnu pamiatku. Podrobný opis, klasifikácia diela, proces reštaurovania.