Striebro bratislavskej proveniencie v zbierkach Mestského múzea v Bratislave - Francová, Zuzana (Bratislava : Vydavateľstvo SNM, 1998)
V rámci dejín bratislavského zlatníctva porovnanie údajov o zlatníckych majstroch v Bratislave a Košiciach v 15.-19. storočí (s. 48).
Res. angl., lit.
Keywords: zlatníci