Materiálne pamiatky na mäsiarstvo a údenárstvo v slovenských múzeách - Nemeskürthyová, Ľudmila; Chlupová, Anna (Martin : Vydavateľstvo Gradus, 1999)
Najstaršie pečatidlo mäsiarskeho cechu z 15. storočia, vyrobené profesionálnym zlatníkom, sa nachádza vo Východoslovenskom múzeu v Košiciach.
Rimavská Sobota, Gemersko-malohontská vlastivedná spoločnosť
Keywords: Východoslovenské múzeum; pečatidlá