Egy l‹csei kehely a XVII. századból - Mihalik, József (Budapest : Magyar Tudományos Akadémia, 1893)
Kalich pochádzajúci z dielne neznámeho levočského majstra zlatníka približne z rokov 1630-1660 slúži evanjelickej cirkvi.
Keywords: kalichy; klenoty sakrálne