Fels‹-Magyarország ónművessége a XVI-XVII. században : Egyházi használatban lev‹ ónedények, különös tekintettel a kassai kannagyártó céhre - Németh, Gábor
V 16.-18. storočí bolo významné uhorské centrum cinárskej výroby v Košiciach, Prešove a Levoči. Kanvárske cechy, majstri tohto remesla, ich diela a majstrovské značky.