Pohrebisko tiszapolgárskej kultúry v Tibave - Šiška, Stanislav
Bohatstvo materiálnych nálezov - medených a zlatých artefaktov - na pohrebisku v Tibave je jedinečným svedectvom o domácom pôvode kovových výrobkov v eneolite východného Slovenska.