Záchranný výskum keltského pohrebiska v Ižkovciach - Vizdal, Jaroslav
Kovové predmety z významného náleziska tvoria výzbroj a výstroj bojovníkov, šperky a odevné súčasti z doby laténskej. Typológia a datovanie bronzových a železných artefaktov (meče, hroty kopií, nože spony, reťaze, zápony, závesky, náramky).