Nové nálezy ihlíc s guľovitou alebo dvojkónickou hlavicou a zosilneným kŕčikom zo Slovenska - Demeterová, Soňa
Typológia, datovanie a význam bronzových ihlíc z rôznych nálezov aj na východnom Slovensku.