Die Anfänge der Bronzezeit in der Ostslowakei - Bátora, Jozef
Nástup doby bronzovej na východnom Slovensku a jej spätosť s otomanskou kultúrou dokladajú aj nálezy bronzových a zlatých artefaktov v tomto regióne.