Zur Stellung und Funktion einiger Typen der Bronzeindustrie in der älteren Bronzezeit - Novotná, Mária
Typológia, datovanie a funkcie drôtených a odlievaných náhrdelníkov z doby bronzovej. Náleziská aj na východnom Slovensku.