Über einige spätäneolithische und frühbronzezeitliche Metallgeräte im Karpatenbecken - Patay, Pál
Vývoj medenej industrie v Karpatskej kotline dokumentuje typológia plochých sekier a rozbor metalurgickej suroviny. Ekvivalentné nálezy aj zo Slovenska (Barca).