Polgári társadalmunk a XVII. században - Kerekes, György (Kassa : WIKO, 1940)
V rámci dejín cechov, priemyselnej a obchodnej činnosti 17. storočia v Košiciach aj údaje o zbrojárstve, výrobe diel, zlatníctve a šperkárstve.
Keywords: cechy -- dejiny -- Košice (Slovensko) -- 17. stor; delá; zbrojárstvo; zlatníci; šperkárstvo