Bepillantás Kassa régi céhéletébe (1597-1647) - Kerekes, György (Budapest : Lampel R. Kk. R.T., 1910)
Dejinný prehľad polstoročnice košických cechov (1. polovica 17. storočia).
Keywords: cechy -- Košice (Slovensko) -- 1597-1647