Kassa története és műemlékei - Wick, Béla (Kassa : [s.n.], 1941)
Kovové artefakty v súbore košických pamiatok: zvony majstra Františka Illenfelda z Dómu sv. Alžbety a Urbanovej veže (16. stor.), zlatnícke výrobky (strieborné pečatidlo mesta, monštrancia). Údaje o košických cechoch a zlatníkoch.
Keywords: Illenfeld, František, -- 16. stor., -- zvonolejár košický; Szilassy, Ján, -- 1707-1782, -- zlatník levočský; Dóm sv. Alžbety (Košice, Slovensko) -- dejiny; Urbanova veža (Košice, Slovensko) -- dejiny; artefakty kovové -- pečatidlá -- monštrancie -- Košice (Slovensko); zvony -- Košice (Slovensko) -- dejiny; Košice (Slovensko) -- cechy -- zvonolejári -- zlatníci