A budvári királyi szt. János kápolna kincsei - Takáts, Sándor (Budapest : Magyar Tudományos Akadémia, 1901)
Správa o prešovskom zlatníkovi majstrovi Jurajovi, ktorý ohodnotil zlatý pokald z budatínskej kaplnky.
Keywords: zlatníci