Pečatidlá - Melich, Ján (Košice : Východoslovenské múzeum, 1995)
Dve strieborné pečatidlá košickej proveniencie - pečatidlo košického zlatníckeho cechu a mesta Košice (15.-16. stor.) - sú vzácnym dokladom majstrovstva zlatníkov.
Keywords: Východoslovenské múzeum; cechy; pečatidlá strieborné; zlatníci