Liturgické zlatnícke práce - Ginelliová, Mária (Košice : Východoslovenské múzeum, 1995)
Sakrálne zlatnícke artefakty vo fonde Východoslovenského múzea z 12.-16. storočia. Práce zlatníkov z Košíc, Spiša a Šariša.
Keywords: Východoslovenské múzeum; kalichy; klenoty sakrálne; zlatníci