Liatinové zábradlia v historickom jadre Košíc - Lacková, Desana
Vývoj liatiny a jej uplatnenie v architektonických detailoch. Empírové zábradlia na schodištiach, balkónoch a pavlačiach v historickom jadre Košíc dokumentujú širokú typovú škálu výrobkov daného regiónu.