Endbronze- und hallstattzeitliche eiserne Beile in der Slowakei - Studeníková, Etela (Bratislava : Vydavateľstvo SNM, 2000)
Typológia a rozšírenie železných sekier z konca doby bronzovej a z doby halštatskej. Náleziská aj na východnom Slovensku (Jasov, Nižná Myšľa a i.).
Keywords: industria železná; sekery železné