Kassa város műemlékei - Kemény, Lajos (Kassa : Felsömagyarországi Idegenforgalmi Szövetség, 1917)
Zmienka o zvone Urban v košickej Urbanovej veži, ktorý je dielom majstra Františka Illenfelda zo 16. stor. (s. 18).
Keywords: zvony -- zvonolejári; Košice (Slovensko) -- pamiatky umelecké -- dejiny