Kassai származású ötvösművek - Mihalik, József (Budapest : Magyar Tudományos Akadémia, 1898)
O košických zlatníkoch a ich dielach z oblasti sakrálnych klenotov. Stephanus Dioszégi pôsobil v Košiciach v rokoch 1755-1782 a János Wandet 1779-1804.
Keywords: Diószegi, Stephanus, -- 18. stor., -- zlatník košický; Wandet, Ján, -- 18. stor., -- zlatník košický; klenoty sakrálne; zlatníci