Antonius mester aranykelyhe - Mihalik, József (1898)
Z histórie košického zlatníctva. Z dielne majstra Antonia pochádza okrem sakrálnych klenotov aj pečatidlo mesta Košice (1504).
Keywords: Antonius, -- 15. stor., -- zlatník košický; Dóm sv. Alžbety -- klenoty sakrálne -- pečatidlá; zlatníci